Uutiset:

Onko tiedossa hyviä bileitä? Linkitä ne kalenteriimme!

Main Menu

lättyyn käsikytkin..

Aloittaja FATBOB49, 09 toukokuu 09, 21:52:32

« edellinen - seuraava »

FATBOB49

mikä ois järkevin tapa laittaa 750 lättyyn kytkin vaihdevipuun?

patu

#1
.

FATBOB49

..miten sovelsit nestetoimisen kykän?? kyl se stongaski menis, ja iha asia ois varmaan soveltaa vaihdevipu siihe jalkakytkin hässäkkään.. oisko vaik laittaa kuvaa niist mekanismeista, ois tosi jees!! saal@luukku.com ois s.posti.. thanks!!

Hemuli

Muutaman noita "kytkin jockeyshifterissä" nähnyt ja on tuntunut olevan välillä kovasti vaikeaa liikkeellelähtö. Keula kun tuppaa kampeamaan pyörää sivuun kun sitä pitää yhdellä kädellä suorassa.
Sportsters rule - blowing away big twins since 1957

FATBOB49

--nii i, onha se vähä semmonen sävellys sydeemi toiminnassa..

Hyvää ajokautta kaikille!! ;D

patu

#5
.

Hemuli

En tiedä miten pikkulätässä kytkintä operoidaan alun perin mutta olettaisin että se ei ole kovinkaan paljon kummoisempi systeemi kuin vanhassa nelivaihteisessa. Helpoimmallahan tuollaisen "kytkin vaihdevivussa" -ratkaisun tekee kun hommaa jostain vanhan kytkinkahvan ja tekee vaihdevivun pään sopivan paksuisesta kamasta johon sen saa pultattua kiinni kuten ohjaustankoon. Siitä sitten vaijerilla laatikkoon.

Nelivaihteisessa bigtwinin laatikossa piti se käyttövipu vaihtaa lyhyempään jos siirryttiin käyttämään käsikytkintä - käsikahvan liikerata on huomattavasti pienempi kuin polkimen niin piti vipusuhdetta muuttaa että kytkin liikkui tarpeeksi.
Sportsters rule - blowing away big twins since 1957

patu

#7
.

-wla-

Mun pyöräs joku on laittanut käsikytkimen stongaan eikä sen kummemin liikeratoja muuteltu, mitä nyt ite oon jotain patentteja koittanut väsätä niin on kyllä aika paska. Seuraavaksi otetaan askel taakse  ja viritellään takaisin jalka kytkytin.

Tapsa