Uutiset:

Onko tiedossa hyviä bileitä? Linkitä ne kalenteriimme!

Main Menu

Tuoreimmat viestit

#1
Keskisuomi / Vs: Joutsa Chopper Show 13.7.2...
Viimeisin viesti käyttäjältä makkepuu - 13 heinäkuu 24, 01:15:38
onko peränurtsilla jenkkiparkkia? sitä tahtoo olla nykyään niin kermaperse että mielellään ajelis paikalle nahkasohvaan uponneena
#2
Projektialbumit / Vs: Suzuki GS500E Scrambler.
Viimeisin viesti käyttäjältä Noisemaker - 10 heinäkuu 24, 14:39:47
Jaahas ja silleen...

Se ois niinku siinä, melkein valmis.
Pakoputket pittää maalata uuvestaan ku rasvanäppien kaa tul töhrittyy ne ja sitte ketju paikoilleen ni avot.

Sitten vuan sorateitä jallittaa ja syssymmällä Kaanaan Kahinoihin ;)

#3
Ostetaan / 900cc rautapään osaa
Viimeisin viesti käyttäjältä peacemakermichael - 08 heinäkuu 24, 22:15:29
Hakusessa projektipyörään osaa.

67-70 rivoitettu enskakoppa ja jakopään koppa sekä orkkis 900cc rockerkopat. Ei kromattuja, tarvis olla ihan alsapinnalla. Lisäksi 33.4mm keulaa ja eturumpua saa tarjota. Vaihdossa on antaa jotain pannuosaa, ihan suoralla rahallakin ostan. Tarjoa mitä löytyy
#4
Vaihteisto / toisioveto / Vs: ketjulukkojen yhteensopivu...
Viimeisin viesti käyttäjältä ranze - 05 heinäkuu 24, 04:09:16
Mulla on Kellermanin niittaustyökalu, jolla niittaan ketjut. Sillä saa lyhennettyä myös kaksirivisen, esim. enskan välityksen vaihdossa. Ja auton jakopäänketjuun toimi myös.

Joku 530 X ketju se tais olla kun laitoin viimeksi sohvaan (ketjukonversio). Ja kauppiaan peruslukolla uitin että ei tarvinnut aukaista enskaa. Siihen se ainakin sopi. Eihän se lukko mukana paljoa paina, mutta liekö kovin tarpeellinen reissussa? Vaihtaa ketjun ajoissa niin varmempi. Mulla oli siinä Scottoiler, niin pysyi myös rasvassa.
#5
Vaihteisto / toisioveto / Vs: ketjulukkojen yhteensopivu...
Viimeisin viesti käyttäjältä Jack - 30 kesäkuu 24, 10:03:05
enpä tiedä vastausta kysymykseen, mutta siksi käytän lukollisia ketjuja ja ostan extra lukon (joka on sit aina kotona)  ;D
Lukollisia ketjuja on vaan huonosti tarjolla, mutta kyllä niitä löytää.
#6
Vaihteisto / toisioveto / ketjulukkojen yhteensopivuus
Viimeisin viesti käyttäjältä mikjus - 28 kesäkuu 24, 14:16:31
Onko käytännön tietoa miten 530 ketjujen ketjulukot käy ristiin eri merkkien kesken. Teoreettinen kysymys jos kävisi niin huonosti että ketju jotenkin katkeasi ja pitäisi saada reissussa kasaan. Ehkä aika harvinaista ja ensimmäinen ongelma olisi varmaan saada hajonneet osat irti ketjusta esim. leathermanilla viilaamalla. Nyt käytössä DID 530 ZVMX ketju jossa niitattava ketjulukko ja se kasaaminen ilman niitaustyökalua haasteellinen. Varalla voisi olla joku yhteensopiva ketjulukko sokalla.
#7
Jousitus / Renkaat / Jarrut / Vs: Mistä korjaussarja ebay os...
Viimeisin viesti käyttäjältä mikjus - 28 kesäkuu 24, 14:03:15
Ostin tuollaisen "mcs 508004" korjassarjan joka on aika lähelle ja tuo ratkaiseva "piston cup" käy tuohon siirtosarjaan. Itse mäntä ei käy koska tuo tiivisteetön pää on liian iso eikä mahdu sylinteriin. Toki jos sitä vähän sorvaisi niin sitten. Jousi on himpan pidempi, prikka monta milliä matalampi ja männän "kuoppa" syvempi. Pääasia että nuo kuluvat tiivisteet käy mutta mietinkin vain onko vielä joku muu HD malli joka olisi täysin oikea?
#8
Ostetaan / 2001 Sportsteriin käypä puola,...
Viimeisin viesti käyttäjältä twinspeed - 27 kesäkuu 24, 09:30:04
Jep, ja jäykkärunkoiseen sportsteriin käypä, siis 3ohmin dual-fire puola käy hyvin. 

Mulla on 2001, mutta sellasta etsin, mikä sopii orkkispaikalle, ettei tartte kehittää mitään eri systeemejä, vaan sais mopon ajoon hetikohtapian.   

Ei mitään singlefireä tartte olla, mutta käyhän nekin, jos on vaan joku dynatek, accell, S&S. Mulla on dynatekin moduuli, niin käy sekä sinkku että duali.

Ja tosiaan
#9
Eteläsuomi / Lahti Poker Run 17.8 2024
Viimeisin viesti käyttäjältä Pokko - 23 kesäkuu 24, 19:04:09
Kahdeksas Lahti pokerrun. Muutaman Päijät-Hämäläisten MC- ja MCC- kerhon järjestämä ajotapahtuma jossa ajellaan Lähden ympäristössä ja lähikunnissa "Rasteilla" jossa nostetaan pelikortti ja yritetään saada mahdollisimma hyvä pokerikäsi. voittajat palkitaan, kuten myös huonoin käsi :D Osallistumismaksu 20€ ja kyytiläiseltä 10€ jos haluaa myös osallistua pokeriin. Tuotto käytetään lyhentämättömänä Lahden seurakunnan Diakoniatyön lapsiperhekohteille.
Tervetuloa mukaan tekemään hyvää! Kaikki motoristit tervetulleita pyörän merkistä riippumatta.
Lähtö tapahtuu Route24 pihalta ( Joenkulmantie 2 17130 Joenkulma ) klo.11:00
ilmoittautuminen sitä ennen, joten tule ajoissa.

#10
Jousitus / Renkaat / Jarrut / Vs: Mistä korjaussarja ebay os...
Viimeisin viesti käyttäjältä 013 - 19 kesäkuu 24, 20:23:39
kyl mä uskosin et toi harrikan korjaussarja käy sullekkin. ja veikkaisin että tuo kuvailemasi kasausjärjestys on oikea. katso vielä ennen kasausta että poraus sylinterissä on naarmuton ja molemmat reiät säiliön pohjassa sekä ilmareikä kannessa ovat auki. kasaan jarrurasvan kera tai sen puutteessa jarrunesteellä hierottuna.