Uutiset:

Onko tiedossa hyviä bileitä? Linkitä ne kalenteriimme!

Main Menu

Kiwin rojekteja

Aloittaja Kiwi, 26 maaliskuu 14, 22:50:02

« edellinen - seuraava »

Kiwi

Laturi tuli testattua ja liitin korjattua. Toivottavasti toimivan rakenteen lisäksi tuosta tuli ihan hyvän näköinen.


Kiwi

Pellit tuli takaisin maalarilta, ihan hyvältä tuo alkaisi näyttämään. Viikonloppuna olisi Kuopiossa näyttely, täytyy vielä parit hommat laitella valmiiksi että pyörä olisi edes jotenkin esittelykeöpoinen. Esim. takajarrupalat on menneet hukkaan tässä vuosien varrella, joten ne täytyy tilata, samoin eteen voisi jotkut orgaaniset palat katsoa. Savujakaan en tuosta käppyrästä vielä yritä saada, unessa näin siistin näköisiä juttuja joita pitää saada kokeilla tuohon pakoputkeen. Mutta sain hoidettua aikaa parille illalle viikolla, josko jaksaisin tuon hoijakan kiillotella että olisi valmiimman näköinen. Pesuakin osa osista jo vaatii, sen verran on pölyä kertynyt.Kiwi

Eipä riittänyt paukut näyttelyyn asti, vaikka jonkinasteinen pikavaihde löytyikin tähän tekemiseen. Ei ollut enää keskiviikon jälkeen niin kivaa, kun sain pilattua toisen ohjaustangon puolikkaan eikä siitä enää saanut millään edes suoraa saati symmetristä toisen puolikkaan kanssa. Tuo pikavaihde tuntui vähän siltä kuin vetäisi poimunopeutta jäiseen t-risteykseen ilman niitä jarrupaloja, jotka on vieläkin tilaamatta. Sellainen ressi siitä tuli päälle että pykälsin pienempää silmään ja jatkan tällä hyväksihavaitulla verkkaisella tahdilla osien hinkkaamista, väkisin ei tunnu tulevan itselle kelpaavaa. Tuohon se jäi perjantaina:


Jack

kohta mun lausunnon jälkeen tulee taas lunta tupaan, mutta....  T-kappaleet saa stuukin näyttämään nyrjähtäneeltä. Pieni rungon keuliminen sopisi tuohon mainiosti.
Flatheads!!!

Tuusulan T-Bone

Lainaus käyttäjältä: Jack - 27 huhtikuu 22, 10:01:17
kohta mun lausunnon jälkeen tulee taas lunta tupaan, mutta....  T-kappaleet saa stuukin näyttämään nyrjähtäneeltä. Pieni rungon keuliminen sopisi tuohon mainiosti.

Nyt kun Jack rohkeni avata keskustelun, niin ilmoitan olevani samaa mieltä, että stuuki on jotenkin, hm, olkoot nyt sitten nyrjähtänyt.

Mutta johtuuko se T-kappaleista? On noita T-paloja aika monessa vekottimessa, jotka eivät näytä nyrjähtäneeltä. Pari tuumaa pitemmät keulaputket voisivat olla pop. :)
Long John Stroker

Jensen

Hieno pyörä. Yksi nainen Rovaniemeltä näki minun kuvan treffipalstalla. Kuulemma harvinaisen ruma tuo minun naama. Sanoin vain että voi olla totta mutta aika epäkohteliasta se mulle kertoa. Jatkoin että et se ole sinäkään kedon kaunein kukkanen. Valtava työ ja vaiva nähty. Vielä hommaa jäljellä ja baanalle nautiskeleen.

KariFS

Voi sitä vaikutelmaa tehdä se kun puuttuu etulamppu, se tasapainottaisi tilannetta kun tankki on aika hallitseva muotoilultaan. Ja tuo takana olevan seinän sekoittajahana on osunut aika sopivasti sekoittamaan myös :)

Kattolampun tai muun heijastus päättyy kans kesken haarukkaputken, luo vaikutelman notkahduksesta.

Hieno siitä tulee 8)
1983 Harley Davidson XLS1000 Roadster
1973 Honda CB350K4
1973 Honda CB125K5

Ei oppinut olutta ojaan kaada.

Kiwi

Joo kyllähän tuo vähän kummalta näyttää, eikä se pari tuumaa pituutta haittaisi ollenkaan. Niitä putkia kun ei vieläkään ole ilmaantunut mistään niin vähän huonolta näyttää niiden suhteen. Vaihtoehtona voisi vielä olla 3 asteen laakerikupit takaperin, tai sit joku muu keula. Toki toisesta kuvakulmasta tuo ei näyttäisi yhtään niin pahalta:


brocka

Minulla on hyllyssä sellaiset laakerikupit jos on tarvis.

Kiwi

Sinänsä ei kiinnostaisi noita tuosta rungosta alkaa enää irroittamaan, kun sen alemman varmistin kemiallisella metallilla ettei se pyörähtäisi tuon ohjausstopparin takia ainakaan ihan heti ;D

Tuusulan T-Bone

Asteelliset laakerikupit sinällään ovat belzebuubin keksintöä. Jos tuossa jättö on nyt suurinpiirtein kohdallaan, niin niillä sen saa sitte kyllä persieelleen.

Pari tuumaa pitemmät keulaputket sen sijaan olisivat ratkaisu kaikkiin ongelmiin. ;D
Long John Stroker

Rezi

Eka kuvassa kameran optiikka vääristää mittoja. Takarengaskin näyttää soikelta. Toisessa kuvassa mittasuhteet näyttää jo hyvältä. Pikkusen pidemmällä keulalla erittäin hyvä. Ja etulamppu tosiaankin vaikuttaa paljon ulkonäköön.

Suoraan sivulta kuvattuna harva chopperi näyttää hyvältä. Ja siihen suhteutettuna tämä on onnistunut ja hieno chopperi.

Kiwi

Tuo on muuten totta, ensimmäinen kuva olikin tuolla kameran 0.5 zoomilla, se varmaan vääristää.

Ostan heti +14" tai +16" keulaputket jos vaan vastaan tulee, mutta noita 39 mm +12" putkiakaan ei enää tunnu löytyvän mistään.

Jättö on vähän alta 10 sentin joten siltä osin on kyllä kunnossa, oikein mukava pyörä lykkiä pitkin maita ja mantuja.

Kiwi

Hiljaista on kevään jälkeen ollut, toki elämä nyt heittelee milloin mihinkin. Ensi viikolla pitäisi muuttaa Seinäjoelle ja laitella taas kaikki hommat uusiksi, pyöräkin siirtynee jossain kohtaa Suomen halki mutta ensimmäiseen muuttokuormaan en halua sitä ottaa naarmuuntumaan.

Kesällä tuli tehtyä aika paljon töitä, vähän pakoputkea, ohjaustanko meni uusiksi, lokasuojan alakiinnike tuli tinattua valmiiksi ja aloittelin sähköjen tekoa. Long Johniin pääsin osallistumaan kätevästi töiden ja iltabileiden merkeissä, ensi kesänä voisikin koittaa ajamalla paikalle tai sitten se jää taas haaveeksi.

Tekemättä olisi vielä jarrut, moottorin yläkiinnike, bensa- ja öljylinjat sekä ohjaistangon ja sähköjen hiplaus loppuun. Ja varmasti monta muutakin hommaa vielä tulee vastaan, kunhan kaikilta kiireiltä kerkiää. Petrol Circus siintää jo tulevaisuudessa sekä Kustom Kulture, olisi aika mahtavaa jos saisi pyörän siihen kuntoon että niihin ehtisi näytille.