Uutiset:

Onko tiedossa hyviä bileitä? Linkitä ne kalenteriimme!

Main Menu

ketjulukkojen yhteensopivuus

Aloittaja mikjus, 28 kesäkuu 24, 14:16:31

« edellinen - seuraava »

mikjus

Onko käytännön tietoa miten 530 ketjujen ketjulukot käy ristiin eri merkkien kesken. Teoreettinen kysymys jos kävisi niin huonosti että ketju jotenkin katkeasi ja pitäisi saada reissussa kasaan. Ehkä aika harvinaista ja ensimmäinen ongelma olisi varmaan saada hajonneet osat irti ketjusta esim. leathermanilla viilaamalla. Nyt käytössä DID 530 ZVMX ketju jossa niitattava ketjulukko ja se kasaaminen ilman niitaustyökalua haasteellinen. Varalla voisi olla joku yhteensopiva ketjulukko sokalla.

Jack

enpä tiedä vastausta kysymykseen, mutta siksi käytän lukollisia ketjuja ja ostan extra lukon (joka on sit aina kotona)  ;D
Lukollisia ketjuja on vaan huonosti tarjolla, mutta kyllä niitä löytää.
Flatheads!!!

ranze

Mulla on Kellermanin niittaustyökalu, jolla niittaan ketjut. Sillä saa lyhennettyä myös kaksirivisen, esim. enskan välityksen vaihdossa. Ja auton jakopäänketjuun toimi myös.

Joku 530 X ketju se tais olla kun laitoin viimeksi sohvaan (ketjukonversio). Ja kauppiaan peruslukolla uitin että ei tarvinnut aukaista enskaa. Siihen se ainakin sopi. Eihän se lukko mukana paljoa paina, mutta liekö kovin tarpeellinen reissussa? Vaihtaa ketjun ajoissa niin varmempi. Mulla oli siinä Scottoiler, niin pysyi myös rasvassa.
Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.