Uutiset:

Onko tiedossa hyviä bileitä? Linkitä ne kalenteriimme!

Main Menu

Aluminointi pois putkesta

Aloittaja peacemakermichael, 11 maaliskuu 24, 15:30:52

« edellinen - seuraava »

peacemakermichael

Rupesin rakentamaan shoveliin uusia pakoputkia, ja hain sitä varten käyriä. Noissa käyrissä on aluminointi päällä, ja onkin muuten paksu, sai tovin hioa että ihan käsipelillä sai pinnoitteen puhki. Meinasin kromauttaa putket ja toi pinnoitehan pitää saada täysin pois ennen sitä, onko vinkkejä millä lähtis niin hellävaraisesti kuin mahdollista?
'65 pan, '70 xlch

013

Äkkii tuli mieleen kodin putkimies tai vastaava. Syö alsaa ei terästä.
Pitäkäämme aina mielessä, että ideologiat ovat pakoa ajattelusta.

etelahelsinki

Hee
Taitaa pinnassa olla sinkki? Musta pinnoittamaton putkiaihio helpottaisi työtä suunnattomasti.
Saumojen viimeistelyssä riittää kyllä näpertämistä.
Ile

Jack

Meinasin sanoa samaa ku SouthStadi. Siinä pinnotteessa taitaa olla sinkkiä matkassa, jollei oo ihan vaan sinkattu. Sen hitsaamisessa kannattaa ottaa huomioon myrkyllisyys.
Flatheads!!!

013

Samet myy turengissa pinnottamattomia j käyriä.
Pitäkäämme aina mielessä, että ideologiat ovat pakoa ajattelusta.

peacemakermichael

Vahinko ehti jo käymään, eli käyrät oli jo hankittu eikä viitsinyt enää ostaa pinnoittamattomia käyriä. eBaysta löysin rälläkkään kiinnitettävän putkenhiontastuukin, on nauhoineen edullinen. Taidan tilata sellaisen myöhemmin kun kromautan putket, tämän kesän saavat putket mennä maalattuna. Pätkin käyrät, siistin aluminointia saumakohdalta pois ja heppailin kasaan, hitsaan saumat loppuun kunnon poistoimurin alla niin en kuole niihin käryihin.

En tiedä millainen kesto tuon hiontastuukin nauhoilla on, Boschilla ilmeisen kestäviä nauhoja mutta kovissa hinnoissa, pitää varmaan niitäkin tilata eBayn kautta edullisemmalla.
'65 pan, '70 xlch

Kiwi

Edullisia ja ihan hyvälaatuisia nauhoja on tullut ostettua Laakerikauppiaalta Kuopiosta (laakerikauppias.fi), on ollut jopa varastossa vähän ihmeellisemmänkin kokoisia hihnoja.

Ei kai noihin pinnoitteisiin kuole, ite en oo vielä kuumettakaan saanut vaikka on tullut hydeputkea hitsailtua niin että lohkeili sinkit irti ;D en kuitenkaan suosittele kokeilemaan.

013

Mirka tekee mittojen mukaan nauhoja. Kysy paikalliselta kauppiaalta. Rtv tms
Pitäkäämme aina mielessä, että ideologiat ovat pakoa ajattelusta.