Uutiset:

Onko tiedossa hyviä bileitä? Linkitä ne kalenteriimme!

Main Menu

FXLRST maski

Aloittaja Huoppari, 03 maaliskuu 24, 11:24:44

« edellinen - seuraava »

Huoppari

Morjens
Näyttäs olevan jenkeissä jo saatavilla tuota uuempaa FXR maskia eikä oo pahan hintanenkaan 800e mutta joskus aikaa sitte ku oon saanu sieltä amerikanjussin lähettään palikoita tänne (viimeksi meni touringin vaihdelaatikko hukkaan :D ) ni extra maksuja meni vielä toinen mokoma ,vieläkö näin ?
Oisko euroopassa myyjää ? ja onko kellää mitään käryä TCMTeen laadusta?

https://www.ebay.com/itm/326022975496?mkcid=16&mkevt=1&mkrid=711-127632-2357-0&ssspo=YCZaUi8zQay&sssrc=2047675&ssuid=5KmvyoK5RSO&widget_ver=artemis&media=COPY

KariFS

Tavaran myyntihinnan (paikallista alvia ei tarvi maksaa) päälle tulee rahtikulut vakuutuksineen, josta lasketaan tulli (kaikista tavaroista ei mene tullia, motskarin osista taitaa mennä joku), ja koko potista (hinta, rahti, vakuutus, tulli) lasketaan Suomen alvi, eli 24%. Ja postin käsittelykulu, eli muutama euro siihen päälle.

Että tuleehan siitä, vallankin kun on iso osa kyseessä. Uuden jos ostaa, niin se varmaan tulee jo tehtaalta pakattuna, muuten saattaa myyjä laskuttaa rahdinkestävän laatikon teosta satasen tai pari.

Ameriikassa toimii (tai on toiminut ainakin) muutamia suomalaisia, jotka jeesaavat tällaisissa, bisnesidea on semmoinen että voi tilata melkein mitä vaan (pilaantumatonta ja laillista) heidän osoitteeseensa, ja kun saavat kontillisen täyteen, niin laittavat tulemaan Suomeen, täällä sitten joku jakelee kamat. Mutta tullit ja muut menee niistäkin tietty, mutta hyöty on siinä että jos ei myyjä halua millään lähettää ulkomaille, niin tällä huolitsijalla on USA-osoite.
1983 Harley Davidson XLS1000 Roadster
1973 Honda CB350K4
1973 Honda CB125K5

Ei oppinut olutta ojaan kaada.

Kiwi

Ei ole tietoa tuon laadusta ja onko siinä kaikki sisäkatteen osat, mutta saahan noita alkuperäisenä (taitaa toki lähennellä 2000 euron rajaa pelkät osat) mutta jos kyseessä on uudempi softaili niin sopivat varmasti.

Huoppari

Laittelin suoraa tuolle TCMTeelle s-postia ni 840$ palikat (asennus sarjaa ei ollu hyllyssä) ja 110$ rahti eli 875e ja tulee kiinasta ,tiiä sitte paljon tullit ja verot on?.Näyttäs olevan maskin sisäosat eikä maksa 2kiloa ja kuulin jostain huhuja ettei harley myy nuita maskeja ku niille kellä on FXLRST.

Kiwi

No se on huhua, kyllä niitä tilattua saa