Uutiset:

Onko tiedossa hyviä bileitä? Linkitä ne kalenteriimme!

Main Menu

Lahjoituksia Finnbikers sivuston ylläpitämiseksi

Aloittaja Webmaster, 26 joulukuu 23, 21:27:23

« edellinen - seuraava »

Webmaster

Keräys katsotaan päättyneeksi tältä erää!
MAHTAVAN SUURET KIITOKSET TEILLE KAIKILLE LAHJOITUSTEN ANTAJILLE!
Teidän hienolla tuellanne saadan jatkaa taas eteenpäin ainakin pari vuotta!


Parahin Finnbikers foorumin käyttäjä!

On taas aika laittaa hattu kiertämään ja katsoa kuinka pitkään saamme palveluntarjoajan sopimusta jatkettua tällä kertaa teidän tuella.
Edellisten lahjoitusten pohjalta saimme vuosien 2022 ja 2023 ylläpitokustannukset hoidettua.
Kiitos siitä teille kaikille!

Sivustoa on ylläpidetty talkoilla jo vuodesta 2009 alkaen ja hieno tietopankki tänne on saatukin kerättyä.
Nykyinen sosiaalinen media, facebook, instagram on selvästi "kurittanut" perinteisiä nettifoorumeita käyttäjämäärissä ja sisällön tuottamisessa.
Moni foorumi/sivusto on siirtynytkin facebook ja instagram maailmaan täysin. Finnbikers foorumi kaikkine tietoineen ei tuohon maailmaan oikein istu. Täällä vielä löytyy jokseenkin helposti montakin asiaa ihan hakemalla ja myös eri osioihin jaettuna helpottamaan haettavan tiedon löytymistä.

Edellisen kerran 2022 alkuvuodesta pidettiin vapaaehtoinen lahjoitus keräys joka osoitti että jäsenet haluavat sivuston elävän.
Joten tällä foorumilla nähtiin yhä olevan tilausta rakentelijoiden ja muidenkin tallissaan ropaavien harrastajien kesken.

Jos Finnbikers nettiyhteisö haluaa jälleen osallistua kantamaan kortensa kekoon ja tukemaan foorumin jatkoa, niin jo esim. 5€ lahjoitus auttaa kummasti.
Lahjoitukset käytetään 100% vain ja ainostaan lyhentämättömänä Finnbikers ry:n sivujen ylläpitokustannuksiin jotka ovat vuosittain noin 250€ sisältäen palveluntarjoajan kustannuksia levytilasta ja www osoitteen ylläpidosta.

Lahjoitus on täysin vapaaehtoinen ja se ei sido lahjoituksen antajaa Finnbikers ry:n toimintaan.

Tervesin,
Finnbikers ry

jouni


Hande


013

kannatusmaksu maksettu, kiitos kun pidätte tätä yllä.
Pitäkäämme aina mielessä, että ideologiat ovat pakoa ajattelusta.

Veijo Esso

Korsi kannettu kekoon. Iso kiitos, että pidätte tätä edelleen pystyssä.


Karvanaama

Sinne meni.
Kiitokset teille jotka viitsitte olla yhteisellä asialla.

Thomas

Mieluummin tätä makselee kuin veroja.

Itse olen murehtinut juurikin Facebookin ylivaltaa harrastekeskusteluiden osalta, varmasti niissä on matalampi kynnys saada seuraajia mutta käyttöliittymältään kaikkine mainoksineen, tiedonkalasteluiden ja anonyymisten päänaukomisten möytä koko keksinnön voisi tunkea syvimpään anaaliin.

Samaten mikä itseäni riepoo erityisesti, on osto/myynti-toiminnan muuttuminen hajautetuksi, missä kuka tahansa voi pistää "omilla säännöillään" myyntipalstan pystyyn. Toki auttaa ulkomaisten keskusteluiden seuraamista, kun kaikki on "samalla alustalla" - mutta koska koko homma toimii mainostuloilla ja käyttäjäprofiilien myynnillä mainostajille, ei se vain kykene korvaamaan tämmöistä fakta-pohjaista foorumia, missä esim. haut ovat äärimmäisen tärkeitä.

..tosin tässä nyt samalla taisi olla oma tämän vuoden ensimmäinen kirjoitus tälle palstalle, eli taitaa jenkit ja kiinalaiset kuitenkin sanella munkin toimintamallin :(

-t-
Tyyli ennen tarkoitusta. Asenne ennen kaikkea..

jty

Pistin parikymppiä kun Zuckerbergin imperiumi vituttaa niin huolella. Ja koska tän forumin laatu.

mopar72


kalle7070