Uutiset:

Onko tiedossa hyviä bileitä? Linkitä ne kalenteriimme!

Main Menu

Moottoriöljyistä

Aloittaja Kokkonen, 31 tammikuu 09, 15:15:13

« edellinen - seuraava »

Hemuli

Moni mystinen öljyongelma on korjattu öljyn määrää vähentämällä. Tankissa pitää olla reilusti ilmatilaa, muuten menee huohotussysteemit sekaisin.
Sportsters rule - blowing away big twins since 1957

Tumppi

Oisko kellään tietoa onko suomesta saatavilla Amsoilin öljyjä? Herra Buell niitä kovasti mainostaa ja ameriikan pojat on onnistuneesti saanu niillä koneen ääniä hiljennettyä (1125 siis)? Jos noita jostain sais niin voishan sitä kerran vaikka koittaakki...

twinspeed

Käsittääkseni ei saa Amsoilia suomesta, mutta voin olla toki väärässäkin.

Sanovat, että Amsoilin raaka-aineena on diesteri. (Esim Redlinen raaka-aineena taas on polyesteri). Diesterin haittapuolena sanotaan olevan aggressiivisuus tiivisteiden suhteen. Lisäksi polyesterin pitäisi olla staabilimpi lämpötilajen suhteen, kuin diesterin.

Tiedä sitten miten paljon Amsoil käy tiivisteiden päälle (synteettisten öljyjen ongelmaksi mainitaan usein tuo tiivisteiden päälle käyminen), ja miten tuon lämmönsiedon kanssa on....???


Tuosta öljyn pinnan laskusta tuli mieleen... tai siis siitä, että öljynkulutus pienenee, kun öljyn pinta laskee hiemn alemmas (säiliö ei ole maksimissa). Niin, raskaan kaluston -- rekkojen tms -- kansssa neuvotaan yleisesti pitämään öljyn pinta noin mittatikun puolessa välissä, jotta öljynkulutus pidettäisiin alhaalla. Toki nämä koneet ovat märkäsumppumoottoreita, mutta niissä öljyn kulutus nousee yleensä ihan merkittävästi, jos öljyn pinta pidetään maksimissa...
"The only sounds are the wind and the dull roar floating back from the mufflers."

Temes

onko porukalla minkälaisia kokemuksia revtech öljyistä? itse laitoin aikasemmin buelliin h-d omaa öljyä ja välillä kendalin öljyjä ja nyt koitin noita ja paras vaihto ehto ollut tähän mennessä, ajaessa ei meinaan kuulu enää naputusta tietyllä kierros alueella.

ma^ko

Ryytekin öljyistä lähinnä huonoja kokemuksia, mutta koska kyseessä on pulkkiöljy joka vain brändätään CCI:n brändille, saattaa eri erissä olla huomattaviakin eroja. Rewtech kokemukset sanoo että menee kuumana vedeksi ja vaahtoaa, toivotonta esmes rautapäissä.
Lähes kaiken mitä insinööri on ryssinyt, voi ihminen korjata.

Arsuva

Tästä oma kohtaisia kokemuksia ja juurikin näin.
Öljynpainevalo vilkuttaa tyhjäkäynnillä kun on kuuma keli.
Eli ei Rautikseen ainaaan paras vaihtoehto.


Lainaus käyttäjältä: ma^ko - 03 heinäkuu 15, 12:41:56
Ryytekin öljyistä lähinnä huonoja kokemuksia, mutta koska kyseessä on pulkkiöljy joka vain brändätään CCI:n brändille, saattaa eri erissä olla huomattaviakin eroja. Rewtech kokemukset sanoo että menee kuumana vedeksi ja vaahtoaa, toivotonta esmes rautapäissä.

Nurtsi

Lainaus käyttäjältä: Springveli - 21 heinäkuu 09, 15:39:38
Lainaus käyttäjältä: Flstc91 - 21 heinäkuu 09, 15:12:12
Oon lähdössä kauppaan hakemaan -91 evo big twiniin öljyjä.
Nämäkö olis ne suositellut:
Shock proof heavy laatikkoon
75W90NS synkroniöljy ensiövetoon
"HD"20W50 moottoriin
???

Muuten Ok,mutta Big Twiniin ensiöpuolelle Red Line MTL


Kaipa se on hyvä viestitili aloittaa heti tyhmällä kysymyksellä.. mikä tuon "Big twin" sanan merkitys on? liekö väsymys vai mikä, mutta asia ei valoa tunnu saavan. pitäisi öljyjä 1200 sportsteriin käydä hakemassa, mutta jäi vaivaamaan kyseinen kommentti. Uutena harrastajana kun kaikki on uutta.

Juvakka

Jos vaikka unohdat alkuun nuo hienostelut, ja haet Saareksiinmäeltä Kendall 20w50 neljän litran tonkan, ja jenkkilitran samaa tavaraa kytkimen lisäaineella. Filtterin joudutkin todennäköisesti hakemaan Lappeesta... 
Don't push the river
https://youtu.be/rCii1j0G1Js

Kiwi

Vähän jo vastasit omaan kysymyksees, on big twinejä ja sportstereita, pikkulättäkin menee sit omaan kategoriaansa.

Jack

ai se on kevät, MP messut ja öljykeskustelu... ;D
Flatheads!!!