Muunmerkkiset pyörät > Brittipyörät

Keskustelua Hinckley Triumpheista..

(1/3) > >>

JaZZo:
Elikäs, alkoi kiinnostamaan tällaisen laitteen erilainen nippelitieto jotenka tämän otsikon alle voisi koota tietoa ja niksejä kyseisestä keksintöä koskien. Ja muutakin juttua näiden moottoreiden ympäriltö voisi postailla tänne..

Tulin hankkineeksi tällaisen T-100 Bonnevillen vuodelta -05 ja laite ei ole ollut mulla vielä kolmea täyttä viikkoa mutta kilometrejä on tullut hiukan alle kolmetonnia.. Mahtava kampe!

Onko foorumilla muita thruxton-bonne-scrambler -kuskeja? Ainakin tuolla tienpäällä tuntuu olevan harvinaisempaa kalustoa..  ???

 

Kaaleppi:
Ovat kestäviä laitteitteita.
Kaverilla on tuollainen scrampleri ja on luotettava peli.
Perus putkenavaus/vapaavirtaus/suutin vaihdoilla piristyy jo mukavasti.
Ja jos menet vielä pintaa syvemmälle, niin ota yhteyttä
Suomen hiomopalvelu Antelo&Järviluomaan lapualle, ovat perillä Hincleyjen sielun elämästä.

JaZZo:
Okei, toi hiomopalvelu oli uus tieto, täytyy perehtyä siihenkin. Ja pakko ton on olla kestävä laite kun en oo saanu sitä tänä aikana vielä paskaksi ajettua.  ;D

Tähän mun tapaukseeni on joku sytkäboksi, putket ja dynojet-kitti sekä putsari laitettu aiempien omistajien toimesta. Juuri kaveri penkitti oman bonnensa ja 63hp takapyörältä. ei se silti sillä karkuun pääse..  :P

Tuomo:
ainoo maininta vikapaikasta joita oon kuullu raportoitavan ja joka itteellekin kävi kerran, on että tuntien sateessa ajon jälkeen hukkaa kipinän. kun pyörää saa vähän kuivateltua niin lähtee taas elettömästi käymään. 

MacAllu:
Mulla on vm2011 Bonneville SE ja olen ollut siihen tyytyväinen. Mitään vikoja ei ole tähän mennessä ollut. Ehkäpä ainoa pettymys itselleni pyörässä on ollut se, että vakiovaimentajat on TODELLA kuristavat ja äänistä tulee mieleen lähinnä ompelukone.
Asiaa parantaakseni otinkin kokonaan vaimentimet pois ja kyhäsin tilalle putkien sisään teräsvillasta ja sopivista prikoista jne kootun "minivaimentajan", nyt on äänet kohdillaan ja moottori toimii ja vetää myös alakierroksilla :)

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta