Tarinaa ja kuvia > Projektialbumit

Römpötin

(1/2) > >>

makkepuu:
Piti keksiä kesäksi joku hauska vehje jolla voisi käydä kiertämässä toria ympäri ja ehkä jopa ajella rantaan jäätelölle ja mikäs sen parempi yleisrömpöttäjä kuin perinteinen Jawa  ;D tarkemmin type 360 Panelka eli mahtipontinen 18hp 350cc.


Yksi ilta meni herkistellessä ja putsaillessa, lähti tokalla potkulla käyntiin mutta eihän nämä asiat nyt niin helposti voi mennä. Laatikossa oli paikalla vain ykkönen ja vapaa. Kytkinkoppa auki ja vaihteensiirtäjä kääntyi mitensattuu ennenkun alkoi vääntämään ratasta hampaalle ja polkimesta loppui varat kesken


Koneen irroittamiseen meni noin 30min josta 20min meni kaksiosaisen ketjunsuojan ja moottorin takana olevien peltien irroittamiseen


Kannatti oikeastaan aloittaa koneen halkomisella, sieltä kun löytyi lässähtäneet männänrenkaat ja rahisevia laakereita. Enskaketju oli myös venynyt. Vaihteensiirtäjä, laakereita, stefoja ja muuta pientä tilpehööriä Tsekeistä tilaukseen


Eiköhän sillä vielä muuteta maailmaa sinisemmäksi kunhan Tsekkiukot saa osat toimitettua

Jensen:
70 luvulla meidän naapurilla oli tämmönen. Muistan pajan pihalla nähneeni ja isä lainasi sitä sanoi että kova kulkeen 160kmh.

         

                     

makkepuu:
kolmepuolikkaassa on huomattavasti pidempi välitys ensiöpuolella kuin 250, jos kone on tikissä niin kyllä näillä pysyy liikenteen mukana.

makkepuu:
menee se perjantai-ilta näinkinJensen:
Vanha vitsi että kampiakseli poikki ja ei tule heti isompi vika. Ei siinä ja toivottavasti ei ole kovin montaa kertaa prässätty ja aukaistu. Mulla oli aikoinaan Yamaha niin antoivat ohjeen että laakerit voi vaihtaa 1-3 kertaa. Aina ei onnistu.

       Saakohan uuden kampuran? Minun ryssäpyörään sai kaikkea ja aika halpaa oli. Jos uuden kampuran panis ja hyvät lohkot niin ajais mailman tappiin ja kyllästyis ennen kuin motti menee rikki.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta