Tarinaa ja kuvia > Projektialbumit

Tuutti tuli (takaisin) taloon

(1/4) > >>

JKKo:


Lahjatuuttini kävi viettämässä hiljaisen talven kesämökkimme kellarissa. Korona pisti mun vuorotteluvapaani sisällön koko lailla jum... uusiksi, joten kävin hakemassa tuutin takaisin omaksi ajankulukseni.

Tässähän on jotakin häikkää, kun ei käynyt pienillä kierroksilla oikein mitenkään. Reunimmaisista pytyistä mitaten puristuksetkin olivat kovin alhaisen oloiset. Ketju rallattaa aivan perverssisti. Jos saisi kopan auki, niin voisi tutkia onko jako hypännyt.

Kuitenkin laiskotuttaa ja toisekseen runko on mitä parhain avausalusta kannen pois riipimiselle paitsi ettei tuo mahdu aukeamaan paikoillaan.

Mitäs jos katkaisen nuo kaksi alimmaista yläputkea ja kolmion? Voisko ne tehdä jopa pulttiliitoksilla koottaviksi? Nääs kun ajateltu modaus on sen luonteinen, että konetta voi joutua silloin tällöin toistekin kurkistamaan, niin semmoinen "avattava konepelti" voisi olla silloinkin eduksi.

Kommentteja kiitos.

Kiwi:
Jotenkin mulla on muistikuva että tuosta saa venakopan irti vaikka olis kone rungossa. Voin toki muistaa väärinkin. Jotenkin isolta operaatiolta kuulostaisi homma jos runkoa pitäisi tuon takia pilkkoa.

Veijo Esso:
Pojalla oli Honda jossa venttiilikopan irrotusta varten piti alkuperäisessä valussa ollut tappi lyödä irti, jotta koppa mahtui kääntymään ulos. Eihän tuossa ole jotain samanlaista ahdistusta?

Rungon pilkkominen kopan irrotusta varten kuullostaa aika rajulta toimenpiteeltä.

Jensen:
Koneen pois ottaminen pikkuhomma. Hondan motin jos hyvin tekee niin sillä 10 vuotta iloisesti päristelee. Kansi pois ja sylkyt pois niin näkee että mitä tarvii tehdä? Kampiakselille ei  oikein mitään voi tehdä kun taitaa olla rullalaakereilla? Jos on liuskoilla niin silloin ne voi vaihtaa. Nokkaketjun voi hyvällä työkalulla katkaista ja liittää uuden vanhaan ja pyöritellä paikoilleen ja niitata niin tulee hyvä. Manuaalikiristin ei maksa paljon.

JKKo:
Ei se mahdu kuin kokonaisena ulos. Talli on ahdas joten toi raami olisi mitä parhain purku ja kasauspukki. Toisekseen tää saattaa saada laikkaa (Chop) myöhemmässä vaiheessa ja kolmannekseen, ihan kun olisin nähnyt joskus ”pikaliittimet”, millä toi putkisto saadaan pikairroitettavaksi.

Gurut. Saako tämän kampuran päähän hihnapyörää helpolla? ”Apulaitteen” pyöritys pyörii mielessäin?

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta