Tarinaa ja kuvia > Projektialbumit

Utopia/Dystopia

(1/5) > >>

repe:
Tämmöstä projektia pukkaa, kawasaki kz440 -83( ensirekisteröinti -86) länsi-saksan malli  ;D, jonka ostin avk:lta kymmenisen vuotta sitten. T-palat ja yläputket oli saanu kipeää varkaiden käsissä, mutta runko oli ihan suora. Jotain hätäpaska-viritelmiä siihen teki vuosien mittaan eikä sillä tullu ajettuakaan niiden takia. Piti vähän ryhdistäytyä viime jouluna mutta mutta, heti kun ehti laittaa sen jigiin pilkkomista varten niin eiköhän se herra motivaatio nostanut kytkintä, taas. Mutta nyt sain viime viikolla aloteltua ja paloiteltua ja ajattelin tekeväni tänne siitä jotain päivittelyäkin. Eikös se ollut niin että parempi myöhään kuin ei milloinkaan...

Hommat lähti etenemään vauhdilla kun oli nuo rungon osat "pientä sovittamista" vaille jo valmiina. Maltillisesti stretsiä ja reikkiä, 5cm kumpaakin ja keulakulman asteen-parin optimointia. Takahaarukkaa kaveri aikanaan jatkoi 17cm mutta sitä saatan n.5cm lyhentää. Mut kattoo miltä näyttää ku on muuten nipussa.

repe:
Lisää rungon osien sovittelua pajalla.

Hemuli:
Toi pystyputki on hieno, teitkö itse?

repe:

--- Lainaus käyttäjältä: Hemuli - 23 Lokakuu 2019, 22:17:40 ---Toi pystyputki on hieno, teitkö itse?

--- Lainaus päättyy ---

Joo. On 40*40*4/5mm putkesta tehty. Putki on haastavampi ja hitaampi vääntää kierteelle, lämpö pitää saada lyhyelle alueelle kerralla ja erittäin tasasesti. ja tais olla aika tarkka lämpötilastaankin, liian kuumana seinämät alkoi muistaakseni painumaan sisään ja noh, kylmänä vähän jäykkä  ::). Voi vääntää karkeesti alle 1/4-1/6 kierroksen kerrallaan. Alkaa muuten seinämät painautumaan sisään eikä sitä saa samalla enään korjattua toisin kuin umpikamasta. Umpikamasta mietin kans tekeväni mut olis tullu vähän liikaa painoa. Ja pitäähän sitä kokeilla jotain uutta ja tulipahan opittua uusi tekniikka.

Nappaan kuvan toisesta vedoksesta kuhan tänään meen pajalla käymään missä näkyy et seinämät painautui enemmän sisään eikä niitä saanut enään oikaistua.

repe:
Vähän taas venähtänyt tekeminen mutta sain hitsailtua rungon suurinpiirtein kasaan. Tein emäputken viereen tulevan tuen kahdesta putkesta niin että toisen putken kyljen hioin auki jota pitkin hitsasin yhteen.

Aloin miettimään että onkohan tuo riittävä vai pitäiskö sen tulla pidemmälle tota tankin alla menevää runkoputkea pitkin. Moottorikiinnikkeet olisi tarkoitus tehdä pidemmiksi ja kiinnitys tuohon runkoputkien liitoskohdan tienoille.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta