Tekniikka / Muut > Ensiöveto / Kytkin

Kusee enskaöljyä

(1/4) > >>

Poser Ana:
TC kusee enskaölppää ajossa olessaan, tyyliin parkkiin tulee pari kahvikupposen kokosta läikkää alle. pohja on öljyssä myös, sekä valuttelee ständiä myös märäksi varrestaan. Tyhjäkäynnillä en saa öljyä vuotamaa vaikka kuumaksi käyttää. Tiivisteet on vaihdettu, momentiti tarkastettu ja enskavetokoteloita on testattu kahden eri TC-motin, tulppaa testailtu on tiivistellä kumi ja kupari prikalla, ja kierteisiinkin on kokeiltu putkarin teippiä.

Alkaa loppumaan Ideat, kokonaan uusi öljytulppa on nyt ainoa mikä itselle enää tulee mieleen ???

Ja älkää sanoko, että pitäähän sen merkata reviiri  >:( Kun vanhempi Evolakin piti ölpät sisässä eikä laskenut alleen.......ei mikään soveli tai pannu ole.....

Kiwi:
No älä nyt heti ala pannnuja ja soveleita haukkumaan, ehjä pyörä ei vuoda.

Mutta tuleeko tuo öljy varmasti enskasta eikä moottorista? Onko pyörällä kolarihistoriaa, voiko taaempi koppa olla halki?

the dog:
Käytitkö sisäkopan irti? Pääakselin stefa vuotaa ajossa reilusti jos paskana.

Poser Ana:
Mielestäni ainut ölppä mikä vähenee on enskaöljy, sitä tuli lisäiltyä viimekauden aikana jokusiakin kertoja. Taaempi koppa pitää tutkia, mutta eikös se vuotaisi sitten myös tyhjäkäynnillä ?? Olen tyhjäkäyttänyt myös mopo suorassa/ajoasennossa nosturin päällä, mutta en kovin pitkää aikaa lämpöseksi kuitenkin.  :P

Poser Ana:

--- Lainaus käyttäjältä: the dog - 20 Helmikuu 2019, 15:00:55 ---Käytitkö sisäkopan irti? Pääakselin stefa vuotaa ajossa reilusti jos paskana.

--- Lainaus päättyy ---

En käyttänyt ! Ilmeneekö tämä muuten, kun vuotamisena, jos niin kuinka reiluna, kun mielestäni se ei nyt ihan sikana vuoda, mutta liikaa kuitennii !

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta