Finnbikers />
				</td>
			</tr>
		</table>
	<div class=
26 Toukokuu 2019, 05:07:03 *
Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointi sähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Onko tiedossa hyviä bileitä? Linkitä ne kalenteriimme!
Tarkempi haku
Sivuja: [1]   Siirry alas
Tulostusversio
Kirjoittaja Aihe: 41mm keulaputket tai materiaali niihin  (Luettu 666 kertaa)
mikjus
Jr. Member
*
 • Lahti
 • Viestejä: 104  WWW
  « : 22 Marraskuu 2018, 13:39:23 »

  Paperitonta "budjettichopperia" koitan väsätä ja keula pitäisi olla +21 tai +22". Paras vaihtoehto lienee Tolle mutta budjetti kolahtaa heti miinukselle kun täydelliset keulaputket on about sen 1500€.

  Villejä visioita käynyt mielessä joista yksi olisi tehdä keula jäykillä putkilla että pääsisi oikeasti näkemään lopputuloksen ja jopa testimielessä ajamaan. Tai sitten vaan sen verran vahvat putket että kestää paikallaan niputtaa ja ihmetellä. Harjanvarret on liian ohuet  Virnist&#228;&#228;  Lopputuloksesta pitäisi saada omaa silmää miellyttävä joten mielellään koekasaisi oikeasti rojut ennen kuin vetää täydellä saumalla kiinni.

  Mistäpä siis 41,2mm putkea? Ainahan paksummasta voi sorvata ohuemmaksi mutta seinämää pitäisi olla sitten sopivasti että kestää, lisäksi alkuperäinen kovakromattua joten miten lie saa semmosta putkena? Onko käytännön toteutuksia? Keulakulmaksi tulisi about 53 joten enemmän se pitkä putki joustaa kuin varsinainen keulan jousitus. Materiaali pitäisi tietysti olla halpaa tai muuten ei kannata edes harkita koska vaihtoehto 3 on käyttää esim. nurkassa olevat softailin alaputket ja hommata niinhin vain ne +22 yläputket. Näistäkin kaipaa vinkkiä mistä halvimmalla sellaiset saisi tai tekeekö jopa joku niitä kotimaassa. Käytetytkin toki kelpaisi. Katselin että dr.madhogilla olisi jotain yläputkia ja ton mittasissa hinta varmaan menee 500-700e. Onko edes mahdollisuuksia päästä halvemmalla jos käytettyjä ei oteta huomioon?
  tallennettu
  Spöke
  Hero Member
  *****
 • Lievestuore
 • Viestejä: 1856  « Vastaus #1 : 22 Marraskuu 2018, 16:23:46 »

  Mikäli haluat puuhastella, niin 40mm kovakromattu ontto hydraulisylinterin männänvarsi on vaihtoehto. Mä ostaisin Tollelta yläputket ha käyttäisin softailin alaputket, noin 500€ maksais se kombo. Mut jos haluat fiilistellä, tee koko keula johdinputkesta mallia jäykkä. Ihan ajopelin siitä saa, jos ei tarvii etujarrua. Aika olematonta on nimittäin pitkän teleskooppikeulan toiminta pl. Jarrutus.
  -Spöke
  tallennettu

  Pannun, parin Shovelin ja Rautapään loukussa
  mikjus
  Jr. Member
  *
 • Lahti
 • Viestejä: 104  WWW
  « Vastaus #2 : 26 Marraskuu 2018, 11:59:21 »

  Kiitos vinkeistä. Ei taida jaksaa puuhailla vaan pitää tilata yläputket Tollelta.
  tallennettu
  Sivuja: [1]   Siirry ylös
  Tulostusversio
  Siirry:  


  add banner fakeblock

  Finnbikers

  Finnbikers

  Finnbikers

  Facebook