Tekniikka / Moottori > Panhead

Asteilla olevia laakerikuppeja Panheadiin

(1/2) > >>

panhead-1952:
Onko tietoa löytyykö pannun wishbone-runkoon 5 ja/tai 7 asteen laakerikuppeja...softailiin 1997 ja up näyttäisi 5- ja 7 asteisia löytyvän mutta käyköhän ne pannun runkoon (onkohan rungon kaula ym sama mitoiltaan)...tarvetta olisi vähintään 5-asteisille mutta 7:kat olisi paremmat eli jos joku asiaa tunteva tietää jonkin firman 5:lle tai 7:lle "keneltä" tällaiset löytyisi niin laittaisiko infoa?

zeikki:
3. asteen laakerikupit saat Hot Bikestä skoolien ja laakereiden kera muistaakseni noin 120€.  Jos 5. Ja 7. Asteen kuppeja vielä joku taho myy, näiden kanssa tarvitset varmaankin pidemmän ohjausakselin.

etelahelsinki:
Hop,
Taitaa olla 3asteiset maximit. Axeli ei mahdu kai kallistumaan enempää.
97 ja uudemmat ovat varustettu kiinteillä laakeripesillä, eli asteiden
toteutustapa toinen, kai.

Kaverilla 48-51 orkkisrunko muutamalla neckin +asteella kai myytävänä, ettei
tarvitse neitseellistä raiskata, vaihto vois käydä.

Ile

panhead-1952:
...kiitoksia infosta...kuppien kohdalla saattaa asia olla ilm vähän kuten epäilin että 3-asteiset vakiokilkeillä maksimit...löytyy kyllä säädettävät t-kappaleet joista akselin saa vaihdettua pidemmäksi...onko jollakulla tietoa/saakohan 5-asteisia kun kuulopuheiden (luulopuheiden) perusteella jollain jossain olisi Shovelissa sellaiset kiinni ja eikös svingiperäsesessä "nekki" ja laakerit ole saman samanlaiset?...mitä vähän tongin niin näyttäisi ne -97 up löysäperseen kupit ja laakerit kuvien mukaan olevan "samanlaiset" kuin pannahisessa...mutta vain näyttää ...
vasen kuva löysäperseen (7-ast) ja oikea ison sporsterin (Dyna 5-ast)
ja runko jo raiskattu Amerikan pojan toimesta mutta tarkoitus olisi kupeilla jättöä saada kohilleen

Kiwi:
Talvi tulee, rälläkkä käteen.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta