Finnbikers

  • 27 Syyskuu 2022, 13:33:20
  • Tervetuloa Vieras
Tarkempi haku  

Uutiset:

Onko tiedossa hyviä bileitä? Linkitä ne kalenteriimme!

Kirjoittaja Aihe: Imatranajot 2017, 53. Imatranajo IRRC  (Luettu 7434 kertaa)

Juvakka

  • Full Member
  • ***
  • Poissa Poissa
  • Viestejä: 429
    • picasa
Imatranajot 2017, 53. Imatranajo IRRC
« : 06 Marraskuu 2016, 19:04:49 »

Alla olevan informaation kopioin onnistuneesti Imatran Moottorikerhon sivulta.

07-09.7.2017 53. Imatranajo IRRC (Imatran Katurata)

Tiedote julkaisuvapaa 6.11.2016 klo 17:00
Imatralla pärähtää heinäkuun alussa.

Ratamoottoripyöräilyn kansainvälisen katuratasarjan IRRC.n kilpailukalenteri vuodelle 2017 on valmistunut. Toista kertaa sarjan osakilpailuna kaasuteltava Imatranajo järjestetään ensi kesänä ”primetime”, eli heinäkuun toisena viikonloppuna. Imatran katurata suljetaan kilpailukäyttöön 7-9 heinäkuuta 2017.

53. Imatranajo on kuusiosaisen IRRC-sarjan kolmas osakilpailu ja sen ajankohta on yksi ensi kesän parhaista viikonlopuista. Päivämäärä täsmentyi pitkän neuvotteluprosessin päätteeksi.
--”Meille tarjottiin kahta viikonloppua elokuussa, mutta kumpanakin olisi ollut päällekkäisyyksiä. Lopulta löytyi tämä heinäkuinen viikonloppu. MotoGP-sarja on tuolloin kesätauolla, eikä muitakaan sarjoja ajeta samaan aikaan”, summaa Imatranajon taustalla työskentelevä Juha Suikkari.
--”Myöskin britannian katuradat ovat hiljaiset tuolloin, joten on mahdollista saada Imatranajoon mukaan saarivaltakunnan parhaimmistoa”, haaveilee Suikkari.

Viime elokuussa järjestetty 52.Imatranajo kasasi perinteikkään katuradan varrelle reilut 40.000 katsojaa, jotka jättivät seudulle tehdyn tutkimuksen mukaan noin 3,5 miljoonaa euroa. Tätä taustaa vasten ei ole ihme, että myös Imatran kaupunki on täysillä mukana myös vuoden 2017 Imatranajoissa. Heinäkuinen päivämäärä sopii myös Imatran kaupungille.
--”Päivämäärä on erittäin sopiva”, sanoo Imatran kaupunginjohtaja Pertti Lintunen.
--”Imatranajo on erittäin tärkeä kaupungille ja koko maakunnalle. Viime kerralla kilpailu veti radan varrelle paljon kansaa ja oletettavaa on, että väkimäärä lisääntyy, varsinkin kun ajankohta on hyvä. Meidän onkin mietittävä oheistapahtumia. Tässä on avainasemassa paikalliset yritykset”, hahmotteli kaupunginjohtaja.

Ensi kesän Imatranajo tulee olemaan urheilullisestikin tämän vuotista tärkeämpi, sillä Vuoksen rannalla viime elokuussa hyvin menestynyt kiteeläispilotti Erno Kostamo osallistuu näillä näkymin koko sarjaan Superbike-luokassa. Tämä taas tuo kotikisaan uutta jännitettä, kun kyseessä on yksittäisen kilpailun lisäksi sarjan pisteet.

Edit Kokkonen, linkitetty kalenteriin
« Viimeksi muokattu: 20 Marraskuu 2016, 09:10:21 kirjoittanut Kokkonen »
Kirjattu
Don't push the river
https://youtu.be/rCii1j0G1Js