Finnbikers />
				</td>
			</tr>
		</table>
	<div class=
28 Toukokuu 2018, 07:15:56 *
Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointi sähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Onko tiedossa hyviä bileitä? Linkitä ne kalenteriimme!
Tarkempi haku
Sivuja: 1 ... 4 5 [6]   Siirry alas
Tulostusversio
Kirjoittaja Aihe: '86 Honda Rebel 450 - Moposta seuraava  (Luettu 15770 kertaa)
helikopteri
Newbie

 • Oulu
 • Viestejä: 27  « Vastaus #75 : 23 Tammikuu 2017, 17:46:16 »

  Kiitän Lyytistä ja Sikaa opastuksesta Paypalin kanssa. Pitänee ottaa silmä käteen ja käydä lueskelemassa uudelleen vielä toimintakäytännöt ynnämuut läpi.

  Miks takarungon pitäs mennä selkäputken kanssa samaa linjaa? Tee perästä vähän lyhyempi, sopii tollaseen pienempään pyörään.
  Hieman lyhyempi pyörä olis munki silmään parempi ku "peruskokonen", ja sitä tästä tuleeki verrattuna vakioswingiin ja sen pituuteen. Pyörä lyhenee perästä about 5cm, ellei enemmänkin. Takarungon haluan selkäputken kanssa samaan linjaan ihan täysin ulkonäkösyistä. En ole vielä montaa pyörää spotannut jotka näyttäis hyvältä liian töpöllä takarungolla, makuasioita nääs.
  tallennettu
  Kiwi
  Hero Member
  *****
 • Kuopio
 • Viestejä: 1122

  Custom Farm Motorcycles


  WWW
  « Vastaus #76 : 23 Tammikuu 2017, 21:51:55 »

  Joo ei tietenkää liian lyhyt, mutta sopusuhtainen Iskee silm&#228;&#228;
  tallennettu
  ma^ko
  Hero Member
  *****
 • City of HellSing
 • Viestejä: 3023  « Vastaus #77 : 23 Tammikuu 2017, 23:35:25 »

  Hih, ku mä olin skidi ni me jatkettiin brittien takarunkoja et saatiin selkälinjaan, nyt sit taas typistetään...
  tallennettu

  Lähes kaiken mitä insinööri on ryssinyt, voi ihminen korjata.
  helikopteri
  Newbie

 • Oulu
 • Viestejä: 27  « Vastaus #78 : 14 Toukokuu 2018, 20:49:42 »

  Jaahans, yli vuosi pyörähtäny viimesestä viestistä tähän ketjuun ja koko roska on hajonnu täysin kiitos Photobucketin.

  Tosiaan projekti vähän stoppasi odottamattomasti viime kevään koitettua, sillä puoliksi vitsillä laitettu yhteishaku Tampereen ammattikorkeeseen insinjööriksi opiskelemaan menikin läpi ja täten koitti muutto sinne suunnalle. Kuten voi olettaa niin kiireellä metsästettyyn opiskelijaluukkuun ei paljoa vehkeitä kannella tai rakennella, joten mopo jäi vanhempien talliin Ouluun odottelemaan.

  Nykytilanne mopon kanssa on sellanen, että ikävä kyllä perän jäykistämisen ja vähän kaiken muunkin suunnittelu ja toteutus kuopattiin ja koitetaan jatkojalostaa tästä tän kauheen palkkiswingin kanssa jotain sopivaa. Uudet suunnitelmat onkin plakkarissa ja ihan kohtuullisessa vauhdissa, pahvimalleja ja ideariiheä on pidetty ja enää pitäis oikeesti saada jotain valmiiksi!

  Tällä hetkellä jalostuksen alla on mopon takalokasuoja ja penkki. Lokari on jatkojalostettu vanhasta etulokarista ja pientä loppuviimeistelyä ja muotoilua vaille valmis. Seuraavana kohteena ois penkki ja sen teosta seuraavanlainen kysymys; kuinka vahvasta materiaalista se kannattais tehdä? Penkki tulee suurimmaksi osin lepäämään rungon päällä.

  Toinen kysymysmerkki on, että onko tyhmää suunnitella lokasuojan tulevan pulttikiinnityksillä pelkkään penkkiin kiinni? Tarkotus ois katkaista lokasuoja melkein heti penkin alta, ja kiinnittää kolmesta kohtaa penkkiin, joka puolestaan tulee kolmesta kohtaa runkoon kiinni. Kuulostaako tyhmältä ja kuin vahvasta matskusta noita korvakoita kannattaisi tehdä?

  Pahoittelut kuvattomasta ketjun nostosta, mutta ATK-laitteisto ei ole vielä hyppysten ulottuvilla, mutta tulevaisuudessa aion palata takaisin ketjun päivittelyyn turhien kuvien kera. Virnist&#228;&#228;

  Edit: Kokeillaanpa jos oisin sen verran tekniikan ihmelapsi ja saisin liitettyä huonot puhelinkuvat penkkisuunnitelmista, edes jotain katseltavaa. Tosiaan lokasuoja tarkotus lyödä poikki penkin alta sinisen sutun kohalta ja mustat pisteet on kiinnityskohtia joiden kestävyydestä ja järkevyydestä kyselin
  « Viimeksi muokattu: 14 Toukokuu 2018, 23:04:54 kirjoittanut helikopteri » tallennettu
  Sivuja: 1 ... 4 5 [6]   Siirry ylös
  Tulostusversio
  Siirry:  


  add banner fakeblock

  Finnbikers

  Finnbikers

  Finnbikers

  Facebook