Muunmerkkiset pyörät > Brittipyörät

new imperial

(1/1)

imperial:
Tuli hankittua tuollainen projekti . vuosimalli -34 . 350 kuutioinen model 40.Jos jollakulla on joutilaita osia tuohon niin ostaisin pois. Erityisesti albionin kolmivaihteisen laatikon osille tarvetta.

shoveltimppa:
Hieno projekti, onnea osien etsintään! Mulla on tallissa palasina -32:nen AJS 350 cc kansiventtiilikoneella. Jonkin sortin raaseri tuosta pitäisi vääntää.

Tuppaudu vmpk:n foorumille, ellet ole jo siellä pyörinyt. Sitä kautta voi tuurilla löytyä hyviäkin kontakteja. Oman kokemuksen myötä voin sanoa, että maltti on valttia näiden vanhojen vehkeiden kanssa, apuja voi tulla yllättäen eteen milloin mistäkin. Osat tuntuvat monesti vaihtavan omistajaa tuttujen välityksellä ja romutoreilla.

imperial:
tutuksi ovat tulleet nuo vmpk:n sivut ,toritkin on myös tulleet tutuksi niissä vaan tahtoo olla noita mopon ja jaavan osia enimmäkseen toki joskus näitä britti aarteitakin.noita impperiaaleita suomeen ei kovin paljon tuotu , ehkä 10- 15 toi ruotsi kiinnostais josko sieltä löytyis . onko siellä vastaavia rompetoreja ja jos on niin olisko kellään tietoja niiden paikoista ja aikatauluista.

Redneck:
Facebookissa Hannu Kolm Tre pitää Brittiosaryhmää. Kolmilla on paljon sekalaista Brittirautaa.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

Siirry pois tekstitilasta