Finnbikers

  • 08 Maaliskuu 2021, 08:10:47
  • Tervetuloa Vieras
Tarkempi haku  

Uutiset:

Onko tiedossa hyviä bileitä? Linkitä ne kalenteriimme!

Kirjoittaja Aihe: Tervetuloa Finnbikers ry:n foorumille - mistä oikein on kyse?  (Luettu 11437 kertaa)

Hemuli

  • Administrator
  • *****
  • Poissa Poissa
  • Viestejä: 7360
  • C.T.F.S.
    • Aliens Mc

Tervetuloa Finnbikers r.y:n ylläpitämälle keskustelufoorumille!

Finnbikers syntyi kolmen pitkän linjan moottoripyöräharrastajan yhteisenä ajatuksena saada aikaan suomenkielinen tekniikkapainotteinen Harrikkafoorumi jossa harrastuksemme kohteeseen liittyviä aiheita voisi pohtia syvällisemmin, mutta samalla niin että aihepiirin jäsentely olisi mahdollisimman tarkka ja helposti käytettävissä. Juuri tästä syystä olemme rajoittaneet käsiteltävät aihepiirit käsittämään ainoastaan Harley-Davidsoneiden tekniikkaa, toki samat aiheet tukevat myös muiden moottoripyörämerkkien rakentelua eikä tarkoituksemme ole esiintyä merkkifanaatikkoina, mutta kaikki merkit kattavan yksityiskohtaisen foorumin ylläpitäminen muodostuisi ylitsepääsemättömäksi tehtäväksi. Vuosien saatossa tästä toivottavasti muodostuu kaiken kattava tietopankki johon tallennettuja faktoja on helppo hakea myöhemminkin.

Heti alkuvaiheessa oli selvää että pelkän nettisivuston lisäksi on perustettava rekisteröity yhdistys jo ihan taloudellisten syiden takia. Tarkoituksenamme ei ole kuitenkaan kilpailla jo olemassa olevien yhdistysten kanssa ulkopuolisella toiminnalla vaan keskittyä toistaiseksi pelkästään tämän sivuston ylläpitämiseen ja kehittämiseen. Rekisteröitynä yhdistyksenä voimme kuitenkin esimerkiksi myydä sivultamme mainostilaa alan yrityksille jotka haluavat aktiivista näkyvyyttä harrastajien keskuudessa. Tämä on kuitenkin vasta tulevaisuuden suunnitelmissa, ensin on nostettava tämä foorumi sellaiselle tasolle että se tunnetaan kaikkien maamme harrastajien keskuudessa ja tähän tarvitaan kaikkien teidän apuanne – mitä enemmän meillä on aktiivisia kirjoittajia, sitä paremmin porukka viihtyy pienessä virtuaalipajassamme.

Suomalaiset aktiivirakentajat eivät jostain syystä ole viihtyneet olemassa olevilla kotimaisilla foorumeilla vaikka heihin kyllä törmää erityisesti amerikkalaisten ylläpitämillä tasokkailla sivuilla. Tätä puutetta paikkaamaan haluamme kehittää Finnbikers-sivustoa ja toivomme että erityisesti Suomen rakentajakerma löytää tämän palstan ja tulevaisuudessa näemme monia herkullisia keskusteluja talleissa muhivien projektien ympärillä. Suomalaisen pyöränrakentelun taso nimittäin kestää vertailun mihin tahansa muuhun maahan, voidaan jopa todeta että meillä todella rakennetaan pyöriä eikä vain pultata valmiita tehdasosia kiinni. Tätä silmällä pitäen päätimme heti aluksi että foorumillemme on oltava mahdollisuus tallentaa myös kuvia kirjoitusten tueksi, vanha sanontahan toteaa että yksi kuva vastaa tuhatta sanaa ja mikä onkaan mukavampaa kuin seurata käynnissä olevaa projektia tai nähdä mieltään vaivanneen ongelman ratkaisu värikuvina.

Emme kuitenkaan halua unohtaa jalon harrastuksemme sosiaalista puolta ja niinpä tekniikkapalstojen lisäksi tällä sivulla löytyy myös muita osioita joissa sana on käytännössä vapaa.
On luonnollisesti asioita ja aiheita jotka on syytä käydä läpi henkilökohtaisissa keskusteluissa eikä niitä tule jauhaa julkisilla keskustelupalstoilla mutta uskomme että Finnbikersin kohderyhmään kuuluvat ymmärtävät sen ilman erityistä opaskirjaa.


Rakentavin terveisin Finnbikers r.y. - kuvassa vasemmalta:

Jarno ”Jarppi” Laitinen
Samuel ”Hemuli” Heikkinen
Juha Kokkonen

Kirjattu
Sportsters rule - blowing away big twins since 1957