Finnbikers />
				</td>
			</tr>
		</table>
	<div class=
16 Heinäkuu 2019, 12:50:43 *
Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointi sähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Chatboxi avattu etusivulle ! Vain kirjautuneille.
Tarkempi haku
Rekisteröidy - tarvittavat tiedot
Valitse käyttäjätunnus:
Keskustelualue käyttää tätä tunnusta vain tunnistamiseesi.
Sähköposti:
Tämän on oltava toimiva osoite.
Valitse salasana:
Vahvista salasana:
Vastaa myös tähän: Mikä eläin on kyy?:
Vastaa myös tähän: Oletko kone vai ihminen?:
Jos yllä oleviin spämmin esto kysymyksiin kohdassa "Vastaa myös tähän:" ei vastausta löydy, niin laita sähköpostia webmasterille niin autamme sinua rekisteröitymään.
Webmasterin yhteystiedot löytyy täältä.


TERVETULOA FINNBIKERS FOORUMIIN !

Hyväksymällä tämän lomakkeen ja sopimuksen Finnbikers ry:n ylläpitämälle keskustelu alueelle, sitoudut samalla noudattamaan keskustelualueen sääntöjä että olemaan lähettämättä tekijänoikeuksia tai yksityisyyden suojaa loukkaavaa, yhdistyksen toimintaan kuulumatonta, muuten väärää, epätarkkaa tahi loukkaavaa tai lain vastaista tekstiä, kuvia tai muuta materiaalia.

Ylläpidon ei ole mahdollista jatkuvasti tarkkailla taululle kirjoitettujen viestien oikeudenmukaisuutta tai tarkkuutta. Finnbikers ei siten voi ottaa vastuuta tauluille kirjoitetusta materiaalista, materiaalin lähettäjä on aina yksin vastuussa kaikesta lähetetystä materiaalista.

Ylläpito tekee voitavansa laittoman tai asiattoman materiaalin poistamiseksi ja varaa oikeuden poistaa haluamansa materiaalin keskustelutauluilta. Räikeä tai toistuva sääntöjen rikkominen johtaa keskustelutaulun käyttötunnuksen määräaikaiseen tai pysyvään poistamiseen.

Keskustelutaulun käyttäjille ei taata anonymiteettiä. Toisen henkilön tunnuksen käyttäminen tai identiteetillä esiintyminen ei ole sallittua. Keskustelutaulun käyttöoikeus on henkilökohtainen eikä tunnusta tai siihen liittyvää salasanaa saa luovuttaa eteenpäin.

Keskustelualueen ylläpito varaa oikeuden tallettaa taulun käyttäjistä ja käytetystä yhteydestä tietoa sekä tilastoja. Taulu tallettaa käyttäjän tietokoneelle evästeen ("cookie") joka mahdollistaa käyttäjän automaattisen kirjautumisen.


add banner fakeblock

Finnbikers

Finnbikers

Finnbikers

Facebook