Finnbikers

Tekniikka / Muut => Kaasutin / Ruisku / Pakoputket => Aiheen aloitti: rokker - 15 Huhtikuu 2013, 21:18:35

Otsikko: Äänen vaimennus
Kirjoitti: rokker - 15 Huhtikuu 2013, 21:18:35
Pitäis saada TC:ssä olevien Rushien slipareiden kalkatusta hieman pehmeämmäksi eli terävät äänet pitäis jotenkin leikata pois ja ehkä muutenkin hieman poistaa ääntä. Onko hyviä ideoita?

Otin huilut pois ja huomasin tehtaan jäljiltä olleiden villojen osittain kadonneen. Kokeilin kietoa lasikuitunauhaa bafflejen ympärille yhden kierroksen, mutta en huomannut vaikutusta ääneen. Onko kokemusta, että onko parempi kietoa löysälle vai tiukalle ja onko hyötyä jos sitä kietoo monta kierrosta huilun ympärille? Ei jaksais kovin montaa kertaa irrottaa slipareita ja ruuvata takas ja kokeilla...tai sitte vaan pitää...
Otsikko: Vs: Äänen vaimennus
Kirjoitti: Kiwi - 15 Huhtikuu 2013, 22:27:44
Mitä kireemmälle sitä huonommin vaimentaa. Ite oon muutaman vaimentimen tehny autoon, Marteliuksen villaa saa autotarvikeliikkeistä tai suoraan Marteliukselta, maksaa noin kympin pussi. Sillä pärjää varmasti pyörän putkiin, ku autoonki meni vaan puoli pussia.
Otsikko: Vs: Äänen vaimennus
Kirjoitti: Hemuli - 16 Huhtikuu 2013, 08:56:08
Lasikuitunauha ei korvaa villaa, aivan liian tiivistä tavaraa. Jos vaan saat villoja mahtumaan huilun ympärille ja vielä pysymään sisällä niin äänet vaimenee paremmin.