Finnbikers

Tekniikka / Moottori => Evo big twin => Aiheen aloitti: Kuju - 06 Toukokuu 2020, 22:42:02

Otsikko: Säätöongelma
Kirjoitti: Kuju - 06 Toukokuu 2020, 22:42:02
Pientä ongelmaa... ( säätö ym muuta) Evo ja S&S Super E , Sytytys Dyna S, Pakoputket aika suorat kiinteet jossa ” kartiovaimentimet” päissä. Kaasari ultrapesty suuttimet 295 ja 72 kokeiltu 310 ja 70 ei juuri vaikutusta vikaan( seos ruuvilla saa kohdilleen). Seos ruuvi 1,5  kierrosta auki kiihdytys pumpun säätöä kokeltu laidasta laitaan nyt parhaassa kohdassa. Ei imuvuotoja, s&s oma ilmanputsari tear do... Hommaan on nyt käytetty 3 päivää, säätö, ajoa 80km ruuvari taskussa mutta kun ei niin ei toimi. Eli taajama ajo on rykivää, päikimista. Tyhjäkäynti myövaikeeta, rumaa ja raskasta, ei käy nätisti. 60kmh-130mh toimii ihan ok ( en uskatanut lujempaa). Sytytys on kohdillaan, keskipakolmput herkät ja jouset ehjät. 2x eri tulppia kokeiltu, ei vaikutusta. Tulpat hyvän väriset, ei nokee. Ryyppy toimii kuten ryypyn pitää eli minuutti puolivälissä ja sit pois, joskus joutuu vähän kaasulla pitää. Nyt en meinaa keksiä mitä voisin enää tehdä... En nyt vielä sössöä hauku mut CV:t on aina saatu toimimaan...
Otsikko: Vs: Säätöongelma
Kirjoitti: Hemuli - 02 Kesäkuu 2020, 11:19:52
Kuinka paljon kiihdytyspumppu on auki siitä kohdasta missä pumpun vipu ei enää liiku? Kokemus on osoittanut että evolaisessa sopiva säätö löytyy jostain vartin ja puolen kierroksen kohdalta, muuten kone saa ihan liikaa bensaa pintakaasulla ajettaessa.
Otsikko: Vs: Säätöongelma
Kirjoitti: Kuju - 07 Heinäkuu 2020, 19:22:01
Sössöö ei saatu koskaan toimimaan , mikä ei ollut yllätys. Piti vaan tämäkin taistelu käydä. Käytetty CV + uusi imusarja kiinni niin toimii kun unelma, joka aluella.
Otsikko: Vs: Säätöongelma
Kirjoitti: JSmedby - 10 Heinäkuu 2020, 19:54:57
Aivan samanlaiset oireet ja ongelma kuin yhdellä tutulla; kuukausia kestänyt säätöjen haku monennäköisen xpertin toimesta, kaikkien mahdollisten sähkövehkeiden ja kaasarin sisukalujen vaihtoa, pesua jne, eikä tullut kunnolliseksi. Lopulta CV kiinni perusasetuksin ja laakista kaikki kohdallaan..Tiedä sitten mitä loitsuja olisi pitänyt tehdä, että sen S&S:n olisi saanut toimimaan, kun kyllähän niitä maailmalla käytössä on, ja paljon. Vai pääseekö siellä rikkoutumaan/tukkeutumaan jotain, mitä ihminen ei näe ?